Az ISSUES Management Tanácsadó Kft.-t két magánszemély és egy reklámügynökség hozta létre 2003 decemberében abból a felismerésből, hogy a Magyarországon még gyermekcipőben járó „issue management” módszerével hatékonyan tudja közvetíteni ügyfelei üzeneteit. Az ISSUES Kft. mára a magyarországi PR-ügynökségek egyik meghatározó és ismert szereplője. A hatéves cég kialakult és folyamatosan megújuló ügyfélkörében a multinacionális vállalatoktól a hazai középvállalatokig sokféle megrendelő megtalálható. Az ügynökség az elmúlt időszakban több közbeszerzési tenderen is sikeresen mérhette meg magát: magán-, állami és EU-s kommunikációs pályázatokat is meg tudott nyerni.

A társaság fennállása óta nyereségesen működik, annak ellenére, hogy ügyfeleinek igényeit felismerve több költséges fejlesztést is végrehajtott, teljes körű és automatizált médiafigyelő és médiaelemző szoftvert, valamint saját hírlevélküldő rendszert hozva létre. Az ügynökségnél az alapító és adminisztratív alkalmazottak mellett egy stratégiai igazgató, egy EU-kommunikációs pályázati igazgató és öt tanácsadó dolgozik. Az elemző és szervező részlegnél további öt PR-munkatárs tevékenykedik, a cég körüli tanácsadói hálózat pedig bármikor mozgósítható a projektfeladatok ellátására.

A cégnek mára egy magánszemély a tulajdonosa, aki büszke arra is, hogy ötleteiből és alkotó kedvéből a volt tulajdonostársak sikeres induló vállalkozásokba kezdtek.
System.String[]
ügyfélkapu

partnereink
esettanulmányok
spotlight