A vállalat külső és belső kommunikációjának zöme írásban zajlik. A célnak megfelelő tartalommal, jó stílusban fogalmazni, helyesen írni szerencsére bárki tud. Ahogy a focihoz is mindenki ért – a partvonalon kívülről. Te hányat dekázol?

 

Ha hibát találsz ezekben a sorokban, nyugodtan lépj ki: felejts el bennünket. Szövegeink célszerűek és szabatosak, közleményeink nem „kerülnek kiadásra”, inkább „kiadjuk” őket, ha egy mód van rá. A mi kezünk alól kikerülő munka önmagában is sajtóképes.

 

És ez a dolog lényege. Mert a romantikus, kávéházi újságírás már a múlté. A mai újságíró nem délre jár, nem smúzol órákat, és nem egy cikk kerül ki a keze alól naponta. Napjaink zsurnalisztája tisztes szakiparos, szakmányban gyártja a cikkeket, általában teljesítménybérben. Különösen igaz ez az online szerkesztőségekre, ahol nem ritka, hogy az ügyeletes 50–60 hírt ad ki egy nap.

 

Szerinted ilyen körülmények között mire van szüksége az újságírónak? Szerintünk hibátlan szövegekre, amelyek tartalmilag és formailag is tökéletesen megfelelnek a szerkesztőségi anyagoknak, copy–paste művelettel illeszthetők a készülő cikkbe.

 

Az ISSUES munkatársainak keze alól kikerülő szövegek közérthetőek, kielégítik a közvetítő média igényeit, s tekintettel vannak arra is, kinek szól az üzenet. Hírszerkesztői-újságírói gyakorlattal rendelkező munkatársaink megszövegezik híreidet, sajtóközleményeidet, PR-cikkeidet. A szöveget könyvkiadói múltat maga mögött tudó szerkesztőnk ellenőrzi.

 

Kívánságodra összeállítjuk a vállalat vezetőjének ünnepi beszédét, ellenőrizzük előadásának anyagát is.

 

Internetes megjelenésed folyamatosan a kirakatban van: az ott látható szöveg számos ügyfeled számára az első benyomás. Érdemes a legjobb arcodat mutatnod. Az ISSUES csapatát belső anyagaid: az intranet, a vállalati újság vagy hírlevél tartalmának összeállításával, szerkesztésével és korrigálásával is megbízhatod.

 

Az ISSUES számára a kétnyelvűség sem gond: angolul jól beszélő tanácsadóink munkáját felkészült fordítók csapata és anyanyelvi lektor segíti.

System.String[]
ügyfélkapu

partnereink
esettanulmányok
spotlight